matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczbą przeciwną do liczby
Talus1993:
Liczbą przeciwną do liczby:
√
√
3
−
√
2
*
√
√
3
+
√
2
jest?
√
4 + 2
√
5
*
√
2
√
5
− 4
28 gru 19:04
MQ:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Liczba_przeciwna
28 gru 19:05
Eta:
√
3−2
1
a=
=
√
20−16
2
b= −a= .....
28 gru 19:06
Talus1993:
Ja wiem co to jest liczba przeciwna
Tylko za nic nie wychodzi mi ten przyklad...
28 gru 19:08
Talus1993:
o kurde
glupol ze mnie
dzieki wielkie
28 gru 19:09
Eta:
28 gru 19:17