proszę o szybka pomoc
błagający: dane są zdania:
| | 1 | |
( |
| +∪{1}{3})2=∪{4}{36}⋁3/22542 |
| | 2 | |
−2√3∊W⇒6/372
oceń ich wartość logiczna napisz do nich zaprzeczenia. podaj prawo logiczne z którego
skorzystałeś
28 gru 15:17
błagający: dane są zdania:
| | 1 | | 1 | | 4 | |
( |
| + |
| )2= |
| ⋁3/22542 |
| | 2 | | 3 | | 36 | |
−2√3∊W⇒6/372
oceń ich wartość logiczna napisz do nich zaprzeczenia. podaj prawo logiczne z którego
skorzystałeś
28 gru 15:18
aga: dane są zdania:
A)
−2√3∊W⇒6/372
| | 1 | | 1 | | 4 | |
B) ( |
| + |
| )2= |
| ⋁3/22542 |
| | 2 | | 3 | | 36 | |
oceń ich wartość logiczna napisz do nich zaprzeczenia. podaj prawo logiczne z którego
skorzystałeś
28 gru 20:46