matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
eliza:
Dla jakiej wartości parametru m rozwiązaniem równania |x−1| = m+2 jest para liczb o przeciwnych znakach ?
27 gru 23:02
Aga1.:
m+2>1
27 gru 23:09
edi:
f(x)
= |x−1|−2
f(x)
= m odp: m>−1
27 gru 23:38
eliza:
Dzięki, edi!
28 gru 00:09