matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
......
Ktoś:
Jaki warunek spełniają liczby a=3
2
0
0
b=2
3
0
0
A. a=b B. a>b C. a<b D.
a
b
=
9
8
27 gru 12:41
ICSP:
3
200
= 9
100
2
300
= 8
100
teraz odpowiedz sobie sam na twoje pytanie.
27 gru 12:42