matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zaznacz punkty na osi liczbowej
bettina:
zaznacz nz osi liczbowej punkty, ktorych odleglosc od punktu A jest wieksza od d gdy: a) A=(−3), d=1 b) A=(4), d=3
27 gru 09:21
Artur_z_miasta_Neptuna:
analogicznie drugi podpunkt
27 gru 10:03