matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadanie krótkie proszę o rozwiązanie
paweł1994:
Wykres funkcji y=−x
2
+1 ma dwa miejsca wspólne z prostą: A) x= −1 B) x= 1 C) y= −1 D) y= 1
26 gru 21:15
Dominik:
D
26 gru 21:20
Aga1.:
26 gru 21:20