Pomysł jest !.... a rozwiązanie takie
A € do prostych y = −x +7 i do prostej x = 0
więc rozwiązując układ równań tych prostych, mamy:
y= 7 x= 0 więc A( 0,7)
punkt C€ prostej x = 0 więc ma współrzędne ; C( 0, xC)
B( xB, yB)
ponieważ S( 2,2) jest środkiem boku BC
więc:
| xC +xB | yC + YB | |||
xS= | i yS= | |||
| 2 | 2 |

.... i zimno
Reszta ok!..... piję drugą kawę , bo wiesz?.... jak z moją głową bywa?
Co u Ciebie? jak w szkole?........
Niedługo upragnione wakacje 
,
kawki też bym sie napił, ale pizza zaraz będzie
, a jakoś leci. Oceny wystawione
więc już luzik xD. I wakacje











!
..
(... Jestem sobie przedszkolaczek, hopsasa, hopsasa
..) xD
.... sięgasz brodą ponad stół"
? ... 
<yeah>
"... Witaminki, witaminki, dla chłopczyka i dziewczynki.."
"Ogórek ogórek ogórek,
zielony ma garniturek
i czapkę i sandały,
zielony, zielony jest cały .."
..... tofik ..... pojawił się na forum 