proszę o pilną pomoc =/
adaś =/: Narysuj jednokładność J skali −2/3 i środka 0 oraz J skali =3 i srodka=0 trójkąta i rombu
jak to ma wyglądać proszę o pomoc =/ rysuje ale nie wiem czy dobrze mi to wychodzi, wolę
trójmian, wieluniany, funkcje ale ta geometria jest ... −.− więc proszę o pomoc bo nie wiem
jak to ma wyglądać nic nigdzie nie pisze
31 maj 11:27
31 maj 13:20
adaś =/: pomoże ktoś ? to nie jest takie trudne ale dla mnie to wielka przepaść
31 maj 13:25
ema: nie kazdy siedzi ciagle przy kompie

moze akurat kogos nie ma..poczekaj a na pewno dzis ktos
odpisze

i CI pomoze
31 maj 13:29
adaś =/: bardzo bym był wdzięczny

czekam cierpliwie
31 maj 13:35
ema: ja nie potrafie ale jest tu duzo fachowcow
31 maj 13:38
adaś =/: pomoże ktoś?
31 maj 15:44
adaś =/: już sobie poradziłem sam >.<
31 maj 17:43