| 1 | −√7−√5−√3−√2 | ||
* | |||
| √7+√5+√3+√2 | −√7−√5−√3−√2 |
| 1 | √7 + √5 + √3 − √2 | ||
* | |||
| √7 + √5 + √3 + √2 | √7 + √5 + √3 − √2 |
| 1 | 1 | ||
= | = | ||
| √7+√5+√3+√2 | (√7+√2)+(√5+√3) |
| (√7+√2)−(√5+√3) | ||
= | = | |
| (√7+√2)2−(√5+√3)2 |
| √7+√2−√5−√3 | ||
= | = | |
| 7+2√14+2−5−2√15−3 |
| √7+√2−√5−√3 | ||
= | = | |
| 1+2√14−2√15 |
| (√7+√2−√5−√3)(1+2√14+2√15) | ||
= | = | |
| (1+2√14)2−(2√15)2 |
| (√7+√2−√5−√3)(1+2√14+2√15) | ||
= | = | |
| 1+4√14+4*14−4*15 |
| (√7+√2−√5−√3)(1+2√14+2√15) | ||
= | = | |
| 4√14−3 |
| (√7+√2−√5−√3)(1+2√14+2√15)(4√14+3) | ||
= | = | |
| 16*14−9 |
| (√7+√2−√5−√3)(1+2√14+2√15)(4√14+3) | ||
= | . ... ![]() | |
| 215 |