matematykaszkolna.pl
Życzenia Mila: Eta, Basia, Krystek,Kejt, Beti,AniaB... etc wszystkie miłe Panie oraz Ajtek, Jakub, PW, Godzio, ICSP, Bogdan, Piotr, Pigor i wszyscy Panowie..... Serdeczne życzenia− wesołych Świąt Bożego Narodzenia !
22 gru 22:19
Mila: Oczywiście dla Artura− czciciela Neptuna przesyłam osobno− też serdeczne życzenia.
22 gru 22:21
aniabb: wszystkim emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
22 gru 22:22
Ajtek: Hah Również wszystkim życzę, zdrowych, spokojnych Świąt emotka. Basiek, Krzysiek, ZKS, PW dla Was również. A także dla tych, o których, nie wspomniała Mila, a mi poprzez sklerozę uciekli z pamięci.
22 gru 22:46
Ajtek: Zapomniałem o koledze b., który to piękne wykresy nam sprawił. Oczywiście wyleciała mi z głowy również Aga1. asdf, rumpek, PuRXUTM, dla Was również powyższe życzenia emotka.
22 gru 22:49
Eta: rysunek
22 gru 22:50
Ajtek: Saizou, wybacz mi sklerozę, dla Ciebie również życzenia emotka.
22 gru 22:50
Ajtek: Czekałem na to Eta emotka. U Ciebie pięknie jak zawsze.
22 gru 22:51
diks: Wesołych Świąt.. szczególnie dla tych.. którzy mieli dla mnie tak anielską cierpliwość przy rozwiązywaniu logarytmów w tym roku! AniuB, Piotrze, ZKS, Arturowi i całej reszcie życzę wspaniałej gwiazdki emotka Jak to się mówi.. sinus, cosinus, ujemna delta niech wesołe będą te święta! emotka
22 gru 22:53
diks: ale fajna choinka !
22 gru 22:53
rumpek: emotka emotkaemotka emotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotka emotkaemotka emotkaemotka −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− Wesołych Świąt dla Wszystkich
22 gru 22:58
Eta: @rumpek emotka To aż tyle jabłek Ci wysłałam? ....
22 gru 23:01
rumpek: Uzbierało się przez "okres maturalny" emotka Poza tym w tym roku na działce miałem bardzo bardzo dużo jabłek.
22 gru 23:02
Ajtek: Eta, latem na "dzierżawę" chodził
Mila: Pięknie, Rumpek, że o nas nie zapomniałeś. Ja dziękuję za choinkę i życzenia. Napisz ( w innym poście)jak Ci się wiedzie na studiach.
Piotr: Ooo jak kolorowo emotka Również Wszystkim, Wesołych , Spokojnych Świąt emotka
22 gru 23:10
Eta: Piotr poczekaj na "niewidzialnego" to na pewno kolorów nie zobaczysz
22 gru 23:14
Ajtek: Eta, Śwęta idą to i "niewidzialny" może kolorem przemówi
22 gru 23:16
Piotr: Eta rysunek śliczny emotka emotka a ZKS niech chociaż zrobi prezent pod choinkę i ustawi sobie jakiś ładny kolor
22 gru 23:17
Mila: No, dzięki Ajtek za uzupełnienie, no widzisz skleroza. Wprawdzie dopisałam wszyscy, ale.... emotka emotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotka
22 gru 23:17
Ajtek: Mila, ja również mogłem kogoś pominąć, starość nie radość emotka
22 gru 23:18
aniabb: w sumie może gdzieś jakąś listę stałych bywalców wywiesić by mogli
22 gru 23:21
Ajtek: Zapomnieliśmy o AC
22 gru 23:21
Ajtek: W sensie "Poszukiwany żywy lub martwy"
22 gru 23:23
asdf: emotka λ λ λ λ λλ λ λ λ λλ λ emotka emotkaemotka Wesołych Świąt życzę Wszystkim
22 gru 23:25
22 gru 23:27
Eta: Którą wybieracie? emotka
22 gru 23:30
Ajtek: Eta leżę ze śmiechu ....
22 gru 23:33
Eta:
Ajtek: Tą z granicami do +/− nieskończoności
aniabb: Iloczyn choinek jest choinką
22 gru 23:34
Ajtek: A to też jest dobre
22 gru 23:35
Eta: Choinka sprzeczna z założeniem i choinka warszawska
22 gru 23:36
Ajtek: Każdy jeden rysunek jest dobry
22 gru 23:37
aniabb: choinka nie wprost jest prawie kubiczna
22 gru 23:38
Eta: Dobry jest też : kres dolny choinki emotka
22 gru 23:38
aniabb: rzut choinki na prostą nie chce mi się pokazać
22 gru 23:39
Eta: Mnie teżemotka
22 gru 23:40
22 gru 23:42
Eta: Świetne : "równanie choinki"
22 gru 23:43
aniabb: Pole choinki
22 gru 23:43
Eta: W tym drugim linku .... są bardziej czytelne emotka
22 gru 23:44
aniabb: i choinka zespolona
22 gru 23:44
Eta: a choinka kardynalna?
22 gru 23:48
Ajtek: Choinka urojona
aniabb: emotka
Eta: Leżę więc idę na herbatę .
22 gru 23:49
Ajtek: Idzesz leżąc ?
22 gru 23:51
aniabb: rysunek
22 gru 23:53
Ajtek:
 1 
aniabb y=

, przesunięte o wektor [0;y] gdzie y∊{−1;0;1;2;3;4;5} to galęzie
 x2 
choinki. Wzoru bombek choinkowych jeszcze nie odszyfrowałem .
22 gru 23:57
aniabb: wzór błędny
22 gru 23:59
Eta: emotka
22 gru 23:59
Ajtek: Yyyy jak to?
23 gru 00:02
asdf: np. −log(40x), −log(−40x) itd...
23 gru 00:02
Kejt: rysunekPrezent dla wszystkich...podany w skali 1:20 Wesołych i Smacznych Świąt emotka
23 gru 00:03
aniabb: przyjrzyj się wartościom dla x=2
23 gru 00:04
aniabb: to nie są 1/4 +k
23 gru 00:04
Ajtek:
 1 
No na oko z wykresu wynika że f(2)=

i wektor napisany przeze mnie?
 2 
23 gru 00:06
aniabb: nio emotka więc jaki to wzór będzie
23 gru 00:06
Ajtek: Zapmnieliśmy o Gustliku ...
23 gru 00:07
Mila: Jest Gustlik . Pozdrawiamy!
23 gru 00:07
23 gru 00:10
Ajtek: aniabb, nie wiem
23 gru 00:10
aniabb: a taki banalny .. myśl ..z gatunku elementarne
23 gru 00:13
Ajtek: A męcz mnie więcej dzisiaj . Ja myślę co mam zrobić jutro i o której godzinie emotka
23 gru 00:14
Ajtek: Tzn dzisiaj już
23 gru 00:15
aniabb: oki oki emotka po prostu |1/x |
23 gru 00:16
Eta: Jeszcze choinka Godzia xxx
23 gru 00:17
Piotr: rysunek kto wymyśli wzór na to to jest dobry
23 gru 00:20
Gustlik: rysunekGwiazda, z gwiazdką zamrugała . Wnet choinka lśni już cała . Naszych marzeń to spełnienie Gdy jest piękna jak marzenie. Życzę Wam Marzeń Spełnienia W Święta Boźego Narodzenia
23 gru 00:20
Gustlik: Piotrze − na coś podobnego wymyślono wzór − zobacz kardioida, czyli krzywa sercowa: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kardioida . Życzę Wesołych Świąt.
23 gru 00:25
Piotr: no tak Gustlik ale konkretnie to emotka Wszystkiego Dobrego emotka
23 gru 00:26
Mila: Dla Piotra. kardioida dla a=1 http://www.wolframalpha.com/input/?i=%28x^2%2By^2-1*x%29^2%3D1^2*%28x^2%2By^2%29. Troche inaczej wygląda niz Twoje serduszko.
23 gru 00:35
Piotr: emotka ten mój rysunek to chyba nie jest kardioida nie jestem pewny emotka
23 gru 00:40
Ajtek: Jest podobny. Tylko szukałbym podobieństwa po innej zniennej emotka.
23 gru 00:42
Mila: Dobranocemotka
23 gru 00:47
Ajtek: Spokojnej nocy życzę Wszystkim emotka
23 gru 00:49
Piotr: ojjj jeszcze jedna osoba... Trivial−Wszystkiego Dobrego !
23 gru 01:02
Ajtek: Racja Piotrze, Triviala również zapomnieliśmy .
23 gru 01:11
Godzio: rysunek Zdrowych, wesołych Świąt
23 gru 06:59
think: Eta dzięki za świetne choinki emotka mój typ ewidentnie to choinka niegdziegęsta normalnie kwintesencja mojego gustu, lubię skromny minimalizm... Również życzę wszystkim, zdrowych, spokojnych i miłych Świąt w rodzinnym gronie, a po świętach wielu, ale to wielu problemów, oczywiście tych matematycznych do rozwiązania na forum emotka
23 gru 12:07
think: Godzio w tym roku choineczke mistrzowską zrobiłeś, no jest piękna! Chcę taką do domu
23 gru 12:14
Godzio:
 sinx 
Kopnięte

emotka
 x 
23 gru 12:22
aniabb: rysunekz serii choinka styczna szkoda, że na tym edytorze nie da się zrobić obrotu o 90°
23 gru 13:09
Saizou : to może trochę słowa pisanego Gdy już choinka stanie trójkątna i czar świąteczny ogarnie świat, a na jej szczycie gwiazdka wielokątna swoim promieniem przywoła Nas. To w ten najmilszy dzień w całym roku moc wielu życzeń chcemy Wam słać i tego co nieraz brakuje w życiu z serca dla serca pragniemy dać. Mnóstwa prezentów i to do kwadratu, żeby już w życiu nie było braków. I tak jak okrąg nie ma końca, tyle uśmiechu i za dnia słońca. I żeby życie co jest jak odcinek, przeżyć radośnie i w pełni szczęśliwie. By jak jest pełne uśmiechu koło, było Wam wszystkim w te Święta wesoło. I tak jak zmienna w swych drogach jest krzywa, mijała Was w życiu każda zła chwila. I chociaż nie wszystko można policzyć, tego wszystkiego – chcemy Wam życzyć. życzy wszystkim użytkownikom forum Saizou prezenty dla każdego emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka
23 gru 13:36
think: Piotrze funkcja faktycznie jest trudna, ale nie jest niemożliwa. Równanie dla tradycjonalistów: ∀x∃y: pan Y pokocha panią X i obrazem tej funkcji jest to co narysowałeśemotka a mówiąc bardziej po polskiemu każda potwora znajdzie swojego amatora o ile oczywiście chce...
23 gru 14:56
Mila: Dla Saizou emotka emotka emotka emotka emotkai najlepsze życzenia spełnienia marzeń.
23 gru 15:05
pwl: Dołączam się do życzeń dla wszystkich aktywnych umysłowo
23 gru 16:44
Jakub: Najlepsze życzenie świąteczne dla wszystkich forumowiczów. Wesołych Świąt, ciepła w domu i śniegu za oknem. emotka emotka emotka
23 gru 18:11
Basiek: Puk, puk. Też chcę coś od siebie dorzucić! emotka Uśmiechu, radości i wiele miłości. Osiągnięcia postawionych sobie celów, wytrwałości i motywacji do działania. I co najważniejsze (dla mnie)− smacznych placków!
23 gru 18:20
Licealista: <piw o><p iwo> <piw o>emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka<c mok>emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka<cmo k>emotkaemotkaemotkaemotka Dużo buziaków od fajnej laski/ fajnego faceta oraz mokrego sylwestra emotka
23 gru 18:27
Bogdan: rysunek Przesyłam wszystkim najlepsze świąteczne życzenia, zdrowia, sukcesów, pomyślności i marzeń spełnienia, powodzenia w ważnych i w takich sobie sprawach, dzielności i hartu w różnych życiowych przeprawach, humoru i światełka w nawet najciemniejszym tunelu, pięknej pogody, wór prezentów i pieniążków w portfelu świąt radośnie spędzonych wszędzie gdzie będziecie, a przy świątecznym stole nie myślcie o wadze i diecie.
23 gru 19:48
Mateusz: emotka * *** ***** ******* * *** ***** ******* ********* emotka emotkaemotkaemotka Wszystkim forumowiczom zdrowych,spokojnych,wesołych Świąt emotka.
23 gru 21:05
bezendu1990: Życzę wszystkim forumowiczom : Z[Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. i dla każdego emotka
23 gru 21:25
Vizer: Również dołączam się do życzeń. Spokojnych i wesołych Świąt, wspaniałego Sylwestra oraz udanego kolejnego roku 2013 życzę każdemu z forumowiczów i aby żadnemu z Was nie zabrakło problemów matematycznych do rozwiązania emotka emotkaemotkaemotka. PS. Jestem pod podziwem zdolności Bogdana emotka
23 gru 21:32
Ajtek: Bogdan, że jesteś artystą matematykiem to wiem. Ale, że do tego artystą malarzem, to nie wiedziałem. Świetny rysunek
23 gru 22:15
Eta: Omg emotka Jakie też jeszcze zdolności .... Bogdan ukrywa ? emotka Pozdrawiam artystę .....Wesołych Świąt !
23 gru 22:43
Bogdan: Pozdrawiam świątecznie emotka
23 gru 22:51
Eta: emotka
23 gru 22:53
krystek: To ja się zgłaszam na koniec dnia. Moje dzieciaki , nakarmione poszły spać i mogę chwilę przed komputerem. Podziwiam koloryt i piękne załączniki do życzeń i ja przyłączam się również. Wesołych Świąt , w gronie najbliższych i życzliwych Wam osób Niech spełniaja się Wasze marzenia!. Młodzieży pomyślności w szkole i na studiach.
23 gru 23:23
ZKS: Może trochę spóźnione życzenia ale życzę wszystkim zdrowych spokojnych spędzonych w rodzinnym gronie i radosnych świąt Bożego Narodzenia. Specjalnie dla Ciebie Piotr zmieniłem na chwilę nick. emotka
24 gru 00:59
Mila: Teraz ZKS jesteś ładny. Zostań taki.emotkaemotka
24 gru 01:12
Ajtek: I ze wzajenmością ZKS emotka. Święta jak nic ZKS kolorem przemówił.
24 gru 10:54