Życzenia
Mila:
Eta, Basia, Krystek,Kejt, Beti,AniaB... etc wszystkie miłe Panie
oraz
Ajtek, Jakub, PW, Godzio, ICSP, Bogdan, Piotr, Pigor i wszyscy Panowie.....
Serdeczne życzenia− wesołych Świąt Bożego Narodzenia !
22 gru 22:19
Mila:
Oczywiście dla Artura− czciciela Neptuna przesyłam osobno− też serdeczne życzenia.
22 gru 22:21
22 gru 22:22
Ajtek:
Hah
Również wszystkim życzę, zdrowych, spokojnych Świąt
.
Basiek,
Krzysiek, ZKS, PW dla Was również. A także dla tych, o których, nie
wspomniała
Mila, a mi poprzez sklerozę uciekli z pamięci.
22 gru 22:46
Ajtek:
Zapomniałem o koledze
b., który to piękne wykresy nam sprawił. Oczywiście wyleciała mi z
głowy również
Aga1.
asdf, rumpek, PuRXUTM, dla Was również powyższe życzenia
.
22 gru 22:49
Eta:
22 gru 22:50
Ajtek:
Saizou, wybacz mi sklerozę, dla Ciebie również życzenia
.
22 gru 22:50
Ajtek:
Czekałem na to
Eta . U Ciebie pięknie jak zawsze.
22 gru 22:51
diks: Wesołych Świąt.. szczególnie dla tych.. którzy mieli dla mnie tak anielską cierpliwość przy
rozwiązywaniu logarytmów w tym roku! AniuB, Piotrze, ZKS, Arturowi i całej reszcie życzę
wspaniałej gwiazdki
Jak to się mówi.. sinus, cosinus, ujemna delta niech wesołe będą te święta!
22 gru 22:53
diks: ale fajna choinka
!
22 gru 22:53
rumpek:
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
Wesołych Świąt
dla
Wszystkich
22 gru 22:58
Eta:
@
rumpek
To aż tyle jabłek Ci wysłałam? ....
22 gru 23:01
rumpek: Uzbierało się przez "okres maturalny"
Poza tym w tym roku na działce miałem bardzo bardzo dużo jabłek.
22 gru 23:02
Ajtek:
Eta, latem na "dzierżawę" chodził
22 gru 23:02
Mila: Pięknie, Rumpek, że o nas nie zapomniałeś. Ja dziękuję za choinkę i życzenia.
Napisz ( w innym poście)jak Ci się wiedzie na studiach.
22 gru 23:02
Piotr:
Ooo jak kolorowo
Również
Wszystkim,
Wesołych ,
Spokojnych Świąt
22 gru 23:10
Eta:
Piotr poczekaj na "niewidzialnego"
to na pewno kolorów nie zobaczysz
22 gru 23:14
Ajtek:
Eta, Śwęta idą to i "niewidzialny" może kolorem przemówi
22 gru 23:16
Piotr:
Eta rysunek śliczny
a
ZKS niech chociaż zrobi prezent pod choinkę i ustawi sobie jakiś ładny kolor
22 gru 23:17
22 gru 23:17
Ajtek:
Mila, ja również mogłem kogoś pominąć, starość nie radość
22 gru 23:18
aniabb: w sumie może gdzieś jakąś listę stałych bywalców wywiesić by mogli
22 gru 23:21
Ajtek:
Zapomnieliśmy o AC
22 gru 23:21
Ajtek:
W sensie "
Poszukiwany żywy lub martwy"
22 gru 23:23
asdf:
λ
λ λ
λ λλ λ
λ λ λλ λ
⊥
Wesołych Świąt życzę Wszystkim
22 gru 23:25
22 gru 23:27
Eta:
Którą wybieracie?
22 gru 23:30
Ajtek:
Eta leżę ze śmiechu
....
22 gru 23:33
Eta:
22 gru 23:33
Ajtek:
Tą z granicami do +/− nieskończoności
22 gru 23:33
aniabb: Iloczyn choinek jest choinką
22 gru 23:34
Ajtek:
A to też jest dobre
22 gru 23:35
Eta:
Choinka sprzeczna z założeniem i choinka warszawska
22 gru 23:36
Ajtek:
Każdy jeden rysunek jest dobry
22 gru 23:37
aniabb: choinka nie wprost jest prawie kubiczna
22 gru 23:38
Eta:
Dobry jest też : kres dolny choinki
22 gru 23:38
aniabb: rzut choinki na prostą nie chce mi się pokazać
22 gru 23:39
Eta:
Mnie też
22 gru 23:40
22 gru 23:42
Eta:
Świetne : "równanie choinki"
22 gru 23:43
aniabb: Pole choinki
22 gru 23:43
Eta:
W tym drugim linku .... są bardziej czytelne
22 gru 23:44
aniabb: i choinka zespolona
22 gru 23:44
Eta:
a choinka kardynalna?
22 gru 23:48
Ajtek:
Choinka urojona
22 gru 23:48
aniabb:
22 gru 23:48
Eta:
Leżę
więc idę na herbatę .
22 gru 23:49
Ajtek:
Idzesz leżąc
?
22 gru 23:51
aniabb:
22 gru 23:53
Ajtek:
| 1 | |
aniabb y= |
| , przesunięte o wektor [0;y] gdzie y∊{−1;0;1;2;3;4;5} to galęzie |
| x2 | |
choinki. Wzoru bombek choinkowych jeszcze nie odszyfrowałem
.
22 gru 23:57
aniabb: wzór błędny
22 gru 23:59
Eta:
22 gru 23:59
Ajtek:
Yyyy jak to?
23 gru 00:02
asdf: np.
−log(40x), −log(−40x)
itd...
23 gru 00:02
Kejt:
Prezent dla wszystkich...podany w skali
1:20
Wesołych i Smacznych Świąt
23 gru 00:03
aniabb: przyjrzyj się wartościom dla x=2
23 gru 00:04
aniabb: to nie są 1/4 +k
23 gru 00:04
Ajtek:
| 1 | |
No na oko z wykresu wynika że f(2)= |
| i wektor napisany przeze mnie? |
| 2 | |
23 gru 00:06
aniabb: nio
więc jaki to wzór będzie
23 gru 00:06
Ajtek:
Zapmnieliśmy o Gustliku ...
23 gru 00:07
Mila: Jest Gustlik . Pozdrawiamy!
23 gru 00:07
23 gru 00:10
Ajtek:
aniabb, nie wiem
23 gru 00:10
aniabb: a taki banalny
.. myśl ..z gatunku elementarne
23 gru 00:13
Ajtek:
A męcz mnie więcej dzisiaj
.
Ja myślę co mam zrobić jutro i o której godzinie
23 gru 00:14
Ajtek:
Tzn dzisiaj już
23 gru 00:15
aniabb: oki oki
po prostu |1/x |
23 gru 00:16
Eta:
Jeszcze choinka Godzia
xxx
23 gru 00:17
Piotr:
kto wymyśli wzór na to to jest dobry
23 gru 00:20
Gustlik:
Gwiazda, z gwiazdką zamrugała .
Wnet choinka lśni już cała .
Naszych marzeń to spełnienie
Gdy jest piękna jak marzenie.
Życzę Wam Marzeń Spełnienia
W Święta Boźego Narodzenia
23 gru 00:20
23 gru 00:25
Piotr:
no tak
Gustlik ale konkretnie to
Wszystkiego Dobrego
23 gru 00:26
23 gru 00:35
Piotr:
ten mój rysunek to chyba nie jest kardioida
nie jestem pewny
23 gru 00:40
Ajtek:
Jest podobny. Tylko szukałbym podobieństwa po innej zniennej
.
23 gru 00:42
Mila: Dobranoc
23 gru 00:47
Ajtek:
Spokojnej nocy życzę Wszystkim
23 gru 00:49
Piotr:
ojjj jeszcze jedna osoba... Trivial−Wszystkiego Dobrego !
23 gru 01:02
Ajtek:
Racja
Piotrze,
Triviala również zapomnieliśmy
.
23 gru 01:11
Godzio:
Zdrowych, wesołych Świąt
23 gru 06:59
23 gru 12:07
think: Godzio w tym roku choineczke mistrzowską zrobiłeś, no jest piękna! Chcę taką do domu
23 gru 12:14
23 gru 12:22
aniabb:
z serii choinka styczna
szkoda, że na tym edytorze nie da się zrobić obrotu o 90°
23 gru 13:09
23 gru 13:36
think:
Piotrze funkcja faktycznie jest trudna, ale nie jest niemożliwa.
Równanie dla tradycjonalistów: ∀x∃y: pan Y pokocha panią X i obrazem tej funkcji jest to co
narysowałeś
a mówiąc bardziej po polskiemu każda potwora znajdzie swojego amatora o ile
oczywiście chce...
23 gru 14:56
23 gru 15:05
pwl: Dołączam się do życzeń dla wszystkich aktywnych umysłowo
23 gru 16:44
23 gru 18:11
Basiek: Puk, puk. Też chcę coś od siebie dorzucić!
Uśmiechu, radości i wiele miłości. Osiągnięcia postawionych sobie celów, wytrwałości
i motywacji do działania. I co najważniejsze (dla mnie)− smacznych placków!
23 gru 18:20
23 gru 18:27
Bogdan:
Przesyłam wszystkim najlepsze świąteczne życzenia,
zdrowia, sukcesów, pomyślności i marzeń spełnienia,
powodzenia w ważnych i w takich sobie sprawach,
dzielności i hartu w różnych życiowych przeprawach,
humoru i światełka w nawet najciemniejszym tunelu,
pięknej pogody, wór prezentów i pieniążków w portfelu
świąt radośnie spędzonych wszędzie gdzie będziecie,
a przy świątecznym stole nie myślcie o wadze i diecie.
23 gru 19:48
23 gru 21:05
bezendu1990: Życzę wszystkim forumowiczom :
Z[Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia.
i dla każdego
23 gru 21:25
23 gru 21:32
Ajtek:
Bogdan, że jesteś artystą matematykiem to wiem. Ale, że do tego artystą malarzem, to nie
wiedziałem. Świetny rysunek
23 gru 22:15
Eta:
Omg
Jakie też jeszcze
zdolności ....
Bogdan ukrywa ?
Pozdrawiam
artystę .....Wesołych Świąt !
23 gru 22:43
Bogdan:
Pozdrawiam świątecznie
23 gru 22:51
Eta:
23 gru 22:53
krystek: To ja się zgłaszam na koniec dnia. Moje dzieciaki , nakarmione poszły spać i mogę chwilę przed
komputerem.
Podziwiam koloryt i piękne załączniki do życzeń i ja przyłączam się również.
Wesołych Świąt , w gronie najbliższych i życzliwych Wam osób
Niech spełniaja się Wasze marzenia!.
Młodzieży pomyślności w szkole i na studiach.
23 gru 23:23
ZKS:
Może trochę spóźnione życzenia ale życzę wszystkim zdrowych spokojnych spędzonych w
rodzinnym gronie i radosnych świąt Bożego Narodzenia. Specjalnie dla Ciebie
Piotr
zmieniłem na chwilę nick.
24 gru 00:59
Mila:
Teraz
ZKS jesteś ładny. Zostań taki.
24 gru 01:12
Ajtek:
I ze wzajenmością
ZKS .
Święta jak nic
ZKS kolorem przemówił.
24 gru 10:54