logarytmy
nie: prosze o rozwiązanie tego przykładu
log25*log58=
22 gru 18:39
Ajtek:
| | log28 | |
log25*log28=log25* |
| =... |
| | log25 | |
22 gru 18:40
22 gru 18:42
Ajtek:
Literówka jest
| | b | |
Masz taką postać a* |
| =... |
| | a | |
Ile wynosi log
28=
22 gru 18:52
nie: no 4
22 gru 18:56
nie: pfuu 3 wynosi *tylko te 5
22 gru 18:57
Ajtek:
Nie rozumiem? "*tylko te 5"
22 gru 19:05
nie: | | b | |
no ok log28=3 i co tam jest a* |
| =? |
| | a | |
22 gru 19:06
Ajtek:
Pokazałem Tobie jaki masz przykład do rozwiązania. Wynik końcowy to?
22 gru 19:14
nie: no własnie a ile jest log25=?
22 gru 19:15
22 gru 19:23
Ajtek:
Cześć
aniabb 
.
Dawno Ciebie nie widziałęm na forum. Tzn dawno nie pisaliśmy w jednym wątku

.
22 gru 19:26
aniabb: Hejka

postanowiłam się ograniczać

ale w postępach pracy to nie pomogło
22 gru 19:28
frank: | | 3 | |
jak to liczyć 1,5* |
| ?rozpiszcie to |
| | 1,5 | |
22 gru 19:29
aniabb:
| | x | | 3 | |
a może łatwiej będzie |
| * |
| = ....  |
| | 1 | | x | |
22 gru 19:31
glaca: | | 3 | |
i co wtedy wyjdzie U{1,5}{1* |
| yeah i co to 1,5 sie skróci i bedzie 3 |
| | 1,5 | |
22 gru 19:33
Ajtek:
Ważne, że już nie przeszkadza w pracy i szef nie widzi
22 gru 19:33
aniabb: Glaca .. tak
22 gru 19:36
nie: i to już wszystko)))
22 gru 19:37
aniabb: Ajtek ale nie wiem jak zniesie brak efektów pracy

ale to dopiero w przyszłym roku
będę myśleć
22 gru 19:38
aniabb: nie tak
22 gru 19:39
Ajtek:
Narazie to Ty ciężo znosisz brak forum w pracy. Musisz się zaadoptować do nowych warunków w
pracy
22 gru 19:40
aniabb: 
ano..ooo... tak mu powiem
22 gru 19:45
Ajtek:
Cieszę się, że mogłem pomóc

.
22 gru 19:47