matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wzór funkcji
pwl:
wyznacz wzór funkcji
1
Wyznacz wzór funkcji f(f(f(x))) jeżeli f(x)=
1−x
22 gru 14:37
Beti:
1
x
f(f(f(x))) =
= ... =
1
1−
1−(1/(1−x) )
2−x
22 gru 15:14
pwl:
ok, dzięki
22 gru 16:23