matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ile wynosi pole powierzchni calkowitej powastalej bryly
qwerty:
Trojkat rownoboczny o boku 2π obraca sie wokol osi symetrii. Ile wynosi pole powierzchni calkowitej powastalej bryly
20 gru 23:21
Eta:
r=π , l=2π P
c
= πr(r+l)=...........
20 gru 23:30