matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
anna:
znajdż równanie prostej prostopadłej do danej prostej i przechodzącej przez punkt P 3x+4y=0 P=(0;−5)
20 gru 12:34
Piotr:
y = ? a
1
*a
2
= −1
20 gru 12:51
Eta:
4x−3y−15=0
20 gru 13:54
Aga1.:
4y=−3x
−3
y=
x
4
Prosta prostopadła
4
y=
x−5
3
20 gru 15:13