GEOMETRIA ANALITYCZNA CIĘZKIE ZADANIAE :((( PROSZE O POMOC
GUGINEK :): okrag o równianiu x2+y2+6z−4y+4=0 i prosta x+y−2=0 przecinajaca sie w punkcie A długosc
cieciwy tego okregu
19 gru 22:46
Eta:

o: (x+3)
2+(y−2)
2= 9 S(−3,2) , r= 3
prosta
y= −x+2
|
AB|=............
19 gru 22:54
Eta:
Ciężkie

... szczególnie jak nie potrafisz nawet napisać porządnie treści zadania
19 gru 22:56
GUGINEK :): te no nie ciesz sie zemnie no

alejutro mam sparwdzian i dostałam pytania przed chwila i to co umiekm sama zrobic to pisze a
jak nie umiem to pisze do was
i co tu trzeba długosc odcinka ab obliczyc?
19 gru 23:01
Eta:
tak
19 gru 23:03
GUGINEK :): a to co napisałes te o : trzeba liczyc ?
19 gru 23:04
19 gru 23:05
GUGINEK :): to znaczytzreba liczyc czy nie bo jzu sie pogubiłam
19 gru 23:06
GUGINEK :): a skad mam obliczyc ab ? jak ja nie liczb ?
19 gru 23:07
GUGINEK :): skad ja mam obliczyc te AB ?
19 gru 23:20
Eta:
19 gru 23:34