| x3−3x2+2x−1 | (x3−3x2+3x−1)−x | ||
= | |||
| (x2+1)(x−1)2 | (x2+1)(x−1)2 |
| x3−3x2+2x−1 | x−1 | x | |||
= | − | ||||
| (x2+1)(x−1)2 | x2+1 | (x2+1)(x−1)2 |
| x3−3x2+2x−1 | x−1 | 1 | 2x | |||
= | − | |||||
| (x2+1)(x−1)2 | x2+1 | 2 | (x2+1)(x−1)2 |
| x3−3x2+2x−1 | x−1 | 1 | (x2+1)−(x−1)2 | |||
= | − | |||||
| (x2+1)(x−1)2 | x2+1 | 2 | (x2+1)(x−1)2 |
| x3−3x2+2x−1 | x−1 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
= | − | + | |||||||
| (x2+1)(x−1)2 | x2+1 | 2 | (x−1)2 | 2 | x2+1 |
| x3−3x2+2x−1 | 1 | 2x−1 | 1 | 1 | |||
= | − | ||||||
| (x2+1)(x−1)2 | 2 | x2+1 | 2 | (x−1)2 |