matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz 4/7
Maciej:
4
4
−4
*
5
=
7
7
Proszę o pomoc ... jakiegoś zaćmienia dostałem ... Te liczby są w indeksie górnym te
−
4; 5
18 gru 23:00
Maciej:
proszę o pomoc !
18 gru 23:04
Piotr:
a
m
*a
n
= a
m+n
18 gru 23:05
Mila:
4
4
=(
)
(−4+5)
=
7
7
18 gru 23:06
Maciej:
4/7 ?
18 gru 23:07
Piotr:
taak
18 gru 23:09
Maciej:
Dziękuję właśnie zapomniałem tego wzoru
18 gru 23:10