matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja wykładnicza
maciej99:
rozwiąż równanie (
3
√
2
)
x−3
=16
1
3
x+2
18 gru 22:28
Mila:
2
1/3
(x−3)
=2
4*(1/3x+2)
1
1
(x−3)=4(
x+2)
3
3
dokończ
18 gru 22:34
Eta:
3
√
2
= 2
1/3
, 16= 2
4
dokończ........
18 gru 22:34
maciej99:
dzięki bardzo
18 gru 22:38