matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie mata
smarcinjuniuszko:
zadanie.. napisz równanie prostej równoległej do prostej o równaniu y= −2x+a i przechodzącej przez punkt P=(− 3.6)
18 gru 19:54
krystek:
Przeszukaj na forum, lub na lewej str masz potrzebną wiedzę. y=−2x+b
18 gru 19:57