matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm, udowadnianie..
1234:
Wykaż że log
a
b = log
√
a
√
b
18 gru 17:34
Mati_gg9225535:
log
a
√
b
log
√
a
√
b
=
=
log
a
√
a
log
a
√
b
=
= 2 log
a
√
b
= log
a
√
b
2
= log
a
b
1
2
18 gru 17:38
1234:
dzięki wielkie : )
18 gru 17:40
Mati_gg9225535:
prosze
18 gru 17:43