matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Macierze
O.:
1 1 * X + 1 1 = 0 Wyznacz macierz X. 2 1 2 1
17 gru 21:57
O.:
1 1 * X + 1 1 = 0 Wyznacz macierz X. 2 1 2 1
17 gru 21:58
O.:
X to po prostu − 1?
17 gru 22:00
Krzysiek:
X=−I I−macierz jednostkowa
17 gru 22:15