matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bardzo proszę opomoc!;>
zuza:
Oblicz objętość i pole powierzchni całkowitej czworokąta foremnego o krawędzi 6.
17 gru 19:52
Piotr:
17 gru 20:00
kaktus:
P= 6*6 = 36
17 gru 20:04
dero2005:
czworościanu P
c
= a
2
√
3
=
a
3
√
2
V =
=
12
17 gru 20:07