matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
....
ola:
10
3
−−−−−− 3
−
4
17 gru 17:04
Vizer:
Co jest w tym mianowniku ?
17 gru 17:05
ola:
do potęgi −4
17 gru 17:06
Vizer:
10
3
= 3
4
* 10
3
= 81 * 1000 = 81000
(
1
3
)
4
17 gru 17:09