matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
zuzza:
może jakiś nocny marek mi pomożeee rozwiązac to równanie
? ln(x
2
) = 3
17 gru 00:38
magda:
x
2
= e
3
x=
√
e
3
v x=−
√
e
3
x=(e
3
)
1
2
v x=−(e
3
)
1
2
x=e
3
2
v x=−e
3
2
17 gru 00:43
zuzza:
dzięki
17 gru 00:56