matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy. :)
niunia15xD:
Oblicz rezystencję zastępczą. Dane: R1 = 20Ω R2 = 0.25KΩ R3 = 15Ω
29 maj 20:23
niunia15xD:
pomoże mi ktoś z tym zadaniem.?
29 maj 20:45
Eta:
Witam
Uśmiechaj się ładnie do
Jakuba
Jakub
..... pozdrawiam!
29 maj 20:48
niunia15xD:
a dziękuje Eto za podpowiedź
a więc Jakub
Pomożesz mi z zadaniem.
29 maj 20:52