matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
a:
0,1−1
Φ
= Φ(−0,95)=1−Φ(0,95)=1−... co dalej?
2
16 gru 20:55
aniabb:
tablice rozkładu normalnego
16 gru 20:57
aniabb:
=1−0,8289 = 0,1711
16 gru 21:04
aniabb:
http://www.im.pwr.wroc.pl/~agniesz/rachunek_prawd_MAP1151/RPr_MAP1151_tablice.pdf
16 gru 21:06