Zadania potrzebne szybko!!!
Domcio: 1.Określ przedziały monoteiczności funkcji f(x)=(x−4) (x−2)
2.Oblicz zbiór wartości funkcji f(x)=x2−4x−2
3.Rozwiąż równanie x(x+1)<2x+7
4.Zapisz funkcje kwadratowa y=2(x−1)kwadrat+2
5.Rozwiąż rownanie (x−2)x=(2−x) (x−4)
16 gru 20:45
Domcio: 1.Określ przedziały monoteiczności funkcji f(x)=(x−4) (x−2)
2.Oblicz zbiór wartości funkcji f(x)=x2−4x−2
3.Rozwiąż równanie x(x+1)<2x+7
4.Zapisz funkcje kwadratowa y=2(x−1)kwadrat+2
5.Rozwiąż rownanie (x−2)x=(2−x) (x−4)
Pomoze ktos
17 gru 19:03
Domcio:
17 gru 19:03
john: 2x kwadrat +5x>3
11 kwi 19:57
Kostek:
2x2+5x−3>0
Δ=52−4*2*(−3)....
11 kwi 19:59
john: rozwiąż nierówność PILNE
2x+5x>3
11 kwi 20:06
john: ciąg dalszy mógłbyś do końca delte wyliczyć ?
11 kwi 20:09