Do tych, którzy piszą w LaTeX-u
Karolina :):

Wiecie jak zrobić w LaTeX−u coś takiego ?
Bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć
16 gru 18:53
Godzio:
A co to przedstawia

?
16 gru 18:59
Godzio: Układ równań czy jeszcze coś innego ?
16 gru 19:00
Karolina :): nieee
tak jak np. rozwiązujesz całkę oznaczoną w pewnych granicach to tu chodzi mi o podobny zapis
16 gru 19:07
Godzio:
\begin{vmatrix} x = y \\ dx = dy \end{vmatrix}
Otrzymasz:
| x = y |
| dx = dy |
16 gru 19:13
Trivial: F(x) \bigg|ab
16 gru 19:18
Trivial: F(x) \bigg|_a^b
16 gru 19:18
Karolina :): @Trivial, dziękuję bardzo!
16 gru 19:41
Godzio:
A !

Nie doczytałem do końca, że chodzi o granicę całkowania
16 gru 20:13