wykonaj mnożenie
aGA: (√6+ √2) (√3−√8)
29 maj 18:18
aGA: prosze o pomoc
29 maj 18:23
Kate : i co masz to uprościc ?
29 maj 18:29
Kate : (√6+ √2) (√3−√8) = √18 − √48 + √6− √16 = √9 * 2 − √16 *3 + √6 − 4 =
= 3√2 − 4√3 + √6 −4
29 maj 18:32
aGA: dostalam polecenie zeby wykonac mnozenie
czy mozliwe ze wyszlo mi cos takiego 3√2− 4√3− √6−4
29 maj 18:32
Kate : no mi wyszło tak samo, a co dwie głowy to nie jedna, chyba dobrze
29 maj 18:37
tim: Tylko znak inny przy
√6
29 maj 18:39
Kate : bedzie tak jak ja mam, z plusem
29 maj 18:45
aGA: oki sliczne dzieki wolalam sie upewnic
29 maj 18:47