matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdź wzór funkcji kwadratowej
keksio27:
Wykres funkcji kwadratowej przechodzi przez punkty A=(3,10), B=(1,0), C=(−2,15). Znajdź wzór tej funkcji. Prosze o pomoc
16 gru 16:19
Piotr:
bez jaj
https://matematykaszkolna.pl/strona/1394.html
16 gru 16:24
123:
lol
16 gru 16:24