matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
ola:
cosα − sinαα
ile wynosi tgα, jeśli
=2
sinα
16 gru 15:55
ICSP:
podziel licznik i mianownik przez cosα
16 gru 15:57
Piotr:
ja bym zrobil tak :
cosx
− 1 = 2
sinx
ctgx = 3
1
tgx =
3
16 gru 16:03
ola:
dziękuję bardzo za pomoc
16 gru 16:11