Pytanko co do matury...
Xenn: Witam,
z góry przepraszam, że to nie zadanie matematyczne. W tym roku mam maturę, korzystam z tej
strony i czuję się o wiele lepiej przygotowany do matmy. Na maturze zdaje również fizykę
(obecnie podstawa do rozszerzenia boję się podchodzić ale bym chciał) i chciał bym zapytać czy
znacie stronkę taką jak ta tylko odnośnie fizyki (lub chemii − ją też zdaje).
Pozdrawiam wszystkich.
15 gru 22:22
15 gru 23:08
Godzio:
Nie wiem czy to jeszcze jest, ale pewnie tak − internetowy kurs ZAMKOR, wszystkie działy
fizyki, bardzo przestępnie wytłumaczone, z wieloma przykładami / ilustracjami, wiele zadań ze
wskazówkami i rozwiązaniami, wiadomo nie za darmo, ale moim zdaniem warto i to bardzo te pare
złotych wydać na ten kurs
15 gru 23:10
Toryk: mówisz o samym kursie, czy tez o zbiorze zadan?
9 sty 13:59
asdf: a podobno rozszerzenie łatwiejsze od podstawy z fizyki, nie wiem czego sie boisz − na
rekrutacji na studia to ty wybierasz przedmiot dodatkowy (czasem tak, czasem nie − ale często
tak jest), za rozszerzenie jest chyba 3−4x więcej pkt niz za podstawe, czyli zdanie na 40%−50%
rozszerzenia daje Ci lepsze wyniki niz 100% podstawy (ktora niby jest trudniejsza od
rozszerzenia − wiecej teorii). Tak mi opowiadał znajomy na temat fizyki.
9 sty 14:29
Toryk: Nie nie, ja chce zdawać podstawę i myślałem o tym kursie. Jestem inna osobą nić " Xenn".Właśnie
tak jak mówisz na podstawie dużo teorii.W 3 klasie nie mam juz fizyki podstawowej, a chciałbym
przygotować się do matury z fiz podst i dlatego pytam o ten kurs. Może macie też inne rady?
9 sty 15:53
Toryk:
9 sty 17:17
Toryk: ponawiam~
13 sty 21:30