matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz współrzędne
JOLA:
Wyznacz współrzędne punktu B,jeśli A (4,−3), AB = [0,−6]
15 gru 21:54
krystek:
[x
B
−x
A
;y
B
−y
A
]=[0,−6]
15 gru 22:02
Ame:
29 lut 20:54
Mila:
A=(4,−3)→T
[0,−6]
⇒B=(4+0,−3−6)=(4,−9)
29 lut 20:59