matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
As:
Bardzo proszę o pomoc Oblicz: log
2
√
2
2
log0,001 log
1
3
9 9log
3
5 log2+log5 rozwiąż równanie 2
x
=
1
8
15 gru 14:48
PuRXUTM:
√
2
1
1
log
2
=log
2
√
2
−log
2
2=
−1=−
https://matematykaszkolna.pl/strona/1639.html
2
2
2
15 gru 15:02