naszkicuj wykres
sweetka: naszkicuj wykres funkcji f(x)=2x odczytaj z wykresu argumenty, dla ktorych funkcja przejmuje
wartosci mniejsze od m=4.
14 gru 16:33
SWEETKA: HELP!
14 gru 16:52
123: Mniejsze od m=4
14 gru 16:53
sweetka: tez nic z tego nie rozumie
14 gru 17:01
ICSP: a czym jest m ?
14 gru 17:04
sweetka: Jak bym cokolwiek z tego rozumiala to bym sama to zrobila mam to w pracy kontrolnej a nie mam
pojecia o co chodzi
14 gru 17:10
sweetka: Jak bym cokolwiek z tego rozumiala to bym sama to zrobila mam to w pracy kontrolnej a nie mam
pojecia o co chodzi
14 gru 17:10
ICSP: no to nie da się tego rozwiązać. Nie wiemy co to jest m.
14 gru 17:17