matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
bartekcmg:
2/3 x
−1/3
+ x
2/3
=0
14 gru 15:40
bartekcmg:
14 gru 15:49
Mila:
2
+
3
√
x
2
=0 /*
3
√
x
3
3
√
x
14 gru 16:02
bartekcmg:
będzie x=−2/3
14 gru 16:52
Mila:
Tak.
14 gru 16:55