Funcka
Vector: | | 1 | |
f(x) = − |
| x2. Oblicz. f(0), f(−1), f(2) |
| | 3 | |
Dobrze policzylem?
14 gru 12:56
aniabb: prawie tak −1/3*4 = −4/3
14 gru 13:00
Artur_z_miasta_Neptuna:
| | 1 | | 1 | | 4 | |
źle −−− − |
| *22 = − |
| *4 = − |
| |
| | 3 | | 3 | | 3 | |
14 gru 13:00
Vector: Dziekuje
14 gru 13:01
Vector:
f(x)=−2x2−3x+12 dla x=−2
f(−2)=−2(−2)2−3(−2)+12=−8+6+12=10
A to?
14 gru 13:11
aniabb: ok
14 gru 13:12
Vector: f(x)=−2x2−3x+12 dla x=3
f(3)=−2*32−3*3+12=−18−21=−39
A tu?
14 gru 13:15
Piotr:
−18 − 9 + 12 = −27 +12 = −15
14 gru 13:18