matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nikkie.:
przepraszam pomyłka − log2 2 + log2 5 + log 4 * log 5 = 1
13 gru 21:17
ICSP:
log
2
2 + log
2
5 + 2log2log5 = (log2 + log5)
2
= 1
2
= 1
13 gru 21:18
Nikkie.:
Dziękuję bardzo
13 gru 21:19