matematykaszkolna.pl
... kara: jutro ostatni odcinek Julii będę płakać, kto ze mną ?
13 gru 20:01
Artur_z_miasta_Neptuna: a to jakiś serial ... tak
13 gru 20:01
kara: no to, zawsze kiedy on leciał to uczyłam sie matematyki, dlatego mam sentyment do tego forum i filmu
13 gru 20:07
ICSP: wreszcie się kończy Ciekawe jaki będzie kolejny serial wymyślony przez TVN Jak na razie wszystkie kończą się tak samo
13 gru 20:08
Krzysiek: ICSP, ciekawe jaki będzie tytuł czyli jakie imię żeńskie emotka
13 gru 20:08
Aoos: fajny jest ten serial!xd
13 gru 20:10
asdf: ja zapomniałem jak telewizor wygląda Ostatni raz chyba oglądałem telewizje jak leciało euro
kara: może ŹDZISIO
ICSP: mam nadzieję ze nie będą kontynuować tego typu seriali Nie wiem jak można to oglądaćemotka
kara: Aoos, widze, że popierasz moje zdanie wiem, że to głupie przywiązywać się do filmu, ale po prostu się (mówiąc kolokwialnie) "wciągnełam" w fabułę
13 gru 20:11
kara: ICSP, każdy ma prawo do swojej opini, więc szanuje Twoje zdanie, możesz nie lubić tego typu seriali (sama to oglądam, i też uważam , że to troszke głupie sleczenie przed telwizorem i patrzenie na cos nierzeczywistego co jest tylko zagrane i wymyślone
13 gru 20:13
Aoos: nie martw się, ja mam tak bardzo często ale tez szybko potem zapominam o tych serialach jak już się skończą
13 gru 20:13
kara: Aoos, ja też zapominam, i po kilku miesiacach stwierdzam, że po co to oglądałam Ale po chwili odnajduję odpowiedź, − bo muszę zajać sie czymś, co sprawia mi radość po dniu pełnym mozołu i wysiłku /
13 gru 20:15