matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
--"*&:
całka ∫
5
√
4
t
dt = ∫4
t
/
5
dt
t
= c
5
t=5c dt=5dc
4
c
1
∫4
c
=
+c = 4
t
/
5
ln4
ln4
dobrze?
13 gru 19:37
Artur_z_miasta_Neptuna:
a co się stało z
5
dc
gdzie 'wyparowało'
13 gru 19:43
--"*&:
1
fakt, czyli 5∫4
c
dc = 5*4
t
/
5
ln4
13 gru 19:49
Artur_z_miasta_Neptuna:
tak + C
13 gru 19:50
--"*&:
dzięki wielkie
13 gru 19:51