matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja liniowa
agniesia:
Znajdz wspolrzedne obrazu punktu A=(2;5) w symetrii względem: a) punktu S= (−3
1
2
:4) b)prostej o rownaniu y=−1
28 maj 19:20
aga:
proszę pomóżcie mi . .
28 maj 19:53
Madzia:
niech ktoś mi pomoże bardzo was proszę
28 maj 20:10