matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz równanie - Poziom łatwy.
Mateo:
α+7
2
=50 α= α=
13 gru 18:43
Mateo:
Oblicz pierwiastek z 16:
√
16
=
13 gru 18:46
Mateo:
Oblicz sumę dwóch potęgowanych ułamków: (
19
9
)
9
+ (
12
34
)
5
=
13 gru 18:50