matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartosc bezwzgledna
hiti:
Sporządź wykres funkcji f(x) =U|{ 16−x
4
}{ 4+x
2
}|
13 gru 18:22
hiti:
16−x4
Sporządź wykres funkcji f(x) =|
|
4+x2
13 gru 18:28
Eta:
D=R
(4−x
2
)(4+x
2
)
= 4−x
2
4+x
2
f(x)
= |4−x
2
|
13 gru 18:30