matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobić? ;)
palinka :P:
6:
2
3
−5
1
2
=
13 gru 16:27
Artur_z_miasta_Neptuna:
https://matematykaszkolna.pl/forum/174391.html
masz nas za idiotów
13 gru 16:29
Majonez:
−1
1
2
13 gru 16:32
bezendu1990:
Majonez źle zrobiłeś
kolejność wykonywania działań
2
2
1
11
6:
=6*
=9 5
=
3
3
2
2
11
7
9−
=
2
2
13 gru 16:44
Majonez:
6
poprostu z 6 zrobilem
bo wykonuje sie mnozenie odwrotnie do dzielenia
1
13 gru 16:58
Majonez:
2
3
I nie zamienilem
na
3
2
13 gru 17:00
Majonez:
a powinienem
13 gru 17:00
bezendu1990:
2
6 zostaw w spokoju
obracasz tylko to
3
13 gru 17:05