matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Fernando:
Które ze zbiorów ∑
1
= {a , b, ca} ,∑
2
={a,b,ba},∑
3
={ ab,ba,c} są alfabetami?
13 gru 13:09
Patronus:
∑
2
13 gru 16:51
Fernando:
Może ktoś wytłumaczyć mi dlaczego tylko ∑
2
jest alfabetem?
14 gru 10:07
Emejczel:
∑
2
14 gru 21:48