matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie kwadratowe
marla:
Oblicz miejsca zerowe: f(x)=4/x−3/(4x
2
)−2=0
13 gru 12:57
zośka:
4
3
czy f(x)=
−
−2 ?
x
4x
2
13 gru 12:59
Artur_z_miasta_Neptuna:
krok 1 dziedzina krok 2 wspólny mianownik i liczysz
13 gru 13:00