matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
oblicz b wiedząc ,ze lim f(x)=5 oraz f(x)=2x+b x→2 b=1 ?
12 gru 21:11
Mariusz:
też stawiam na 1
12 gru 21:16
Eta:
ok
12 gru 21:17
Patryk:
sam to zadanie wymyśliłem
12 gru 21:19