matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
iloczyn wektorowy
Andrzej:
iloczyn wektorowy r=(0,2) i f=(2,3) Proszę o pomoc
12 gru 20:55
M:
21 sty 06:11
M:
24 sie 21:38
Leszek:
r x f = i j 0 2 = i*0*2 + j*2*2 = 4j = [ 0 ; 4] 2 3
25 sie 10:30