matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dla jakiego argumentu funkcja f(x)= -2x+3 przyjmuje wartośc -1
DARIA:
Dla jakiego argumentu funkcja f(x)= −2x+3 przyjmuje wartości −1 ?
12 gru 18:59
Ingham:
−2x + 3 = −1 x = ?
12 gru 19:00
Piotr:
przejrzyj zadania stad.
https://matematykaszkolna.pl/strona/1667.html
12 gru 19:01