matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
osią symetrii wykresu funkcji f(x)=-x^2+4p{2}x-2 jest prosta o równaniu:
goszja:
osią symetrii wykresu funkcji f(x)=−x
2
+4
√
2
x−2 jest prosta o równaniu: A. x=−2
√
2
B.x=−2 C.x=2
√
2
D.x=4
√
2
11 gru 21:23
Eta:
−b
x=
=........
2a
odp C)
11 gru 21:24
goszja:
dziękuje!
11 gru 21:29